dimarts, 2 de desembre del 2014

Creació dels grups de treball al Broggi

Hem creat una sèrie de grups d’intervenció artística. Esperem que durant la primera obra col.lectiva es vagin coneixent millor (faran un catàleg de formes que us presentarem més endavant).
Us els presentem:
  • Grup 1. NUM 5.
Som un grup de tres noies, la Mar, la Natàlia i l'Elena. El nom del grup, ‘’Num53’’, ha sorgit de que som 3, i volíem representar el numero 5 al nostre nom, i així ho hem fet, encara que per nosaltres té més significats. El nostre projecte primer serà un treball fotogràfic sobre la línia com a divisió de l'espai. Línies en la vida quotidiana, pel carrer, el contrast d’una finestra, o fins i tot una successió d’elements ordenats, que formen una línia. Volem captar qualsevol línia recta del nostre voltant des d'un punt de vista artístic, original i urbà, esperem que sigui interessant i us agradi.
  • Grup 2. Barefoot Artists.

Som un grup de tres estudiants de 1r de Batxillerat d’Arts. El nom ve d’una entrada que vam fer al nostre blog (streetparadise.wordpress.com) en la qual apareixem descalces, ja que és així com totes tres ens sentim més còmodes.
El blog va sorgir d’aficions comunes com ara: la fotografia, el dibuix, els audiovisuals, … A partir d’un estil semblant.
El nostre treball és molt variat, és a dir, combinem diferents tècniques i estils.
La imatge que projectem com a grup és de persones treballadores, aplicades, originals. Persones que gaudeixen fent el que els agrada i ho transmeten.
  • Grup 3. Last Row.
El nom vol dir ‘’darrera filera’’ que és on acostumem a seure els tres, per tant, va ser el primer punt en comú que se’ns va passar pel cap i per això aquest nom.
El nostre grup està molt relacionat amb el tema de l'street art ja que als tres ens agradava. Diversos famosos grafiters com Banksy, Robbo, C215, Cope 2 són alguns dels nostres referents.
Vam pensar una imatge que ens mostrés amb màscares i volíem jugar amb el contrast del blanc i el negre.
El treball que realitzarem consta d’un mural de dimensions bastant grans i molts colors. Documentarem el procés amb fotos i després les ajuntarem en forma de vídeo.

  • Grup 4. Geometria.
El nostre grup està format per la Laia G, la Beth i l’Aina, alumnes de 1r de Batxillerat artístic.
El nostre treball inicial consistirà en fer un vídeo on apareguin diferents formes geomètriques amb diferents objectes de la vida quotidiana.

Seran diferents imatges que passaran en un temps molt ràpid, és a dir, durant tres o quatre segons veurem una imatge i de seguida passarà a la següent i així fins al final del vídeo.

Finalment quan tinguem totes les imatges, les editarem amb software de creació videogràfica i posarem una mica de música.

L'idea és que quan algú miri el nostre vídeo i vegi els objectes que qualsevol persona té a casa o utilitzi normalment, no vegi tant els objectes com a objectes vulgars sinó potser més com a figures geomètriques.
  • Grup 5. Multimèdia.
El nostre grup ens hem ajuntat perquè volem treballar la pintura i la fotografia en parts del cos. Està format per la Noelia, la Emma, la Laura, la Cèlia, la Raquel i la Berta.
El que volem fer es unes seqüències fotogràfiques, de diversos temes. Una seria les emocions de la cara (tristesa, alegria, por,...) una altre seria l'etapa de la vida en las mans (la ma d’un bebè, la ma d’un nen, d’un adult i per ultim la d’un avi), desprès vindria el tema de les sensacions (fred, calor, …) a partir dels braços i per ultim volíem dibuixar l’esquena i les diferents estacions de l’any.
  • Grup 6. NPI Corps.
NPI Corporations és un grup compost per: Laia S., Cristina L., Sara F., Ingrid A., Cristian B. i Ricard G.
La nostra proposta inicial és la següent: repartim sis fulls mida DINA2 entre els components del grup, on cadascun haurà de dibuixar esquemàticament un tipus diferent d’arbre que hagi escollit cada membre i posteriorment dividir aquest full en sis parts. El mateix que ha escollit l’arbre escull la tècnica/estil amb la que serà realitzat el dibuix, aconseguint així un collage format pels diferents punts de vista dels components del grup a partir d’unes mateixes pautes.

Els materials escollits pels sis collages han sigut els següents:

  • Colors pastes i llapis de colors.
  • Estilògrafs.
  • Grafit i carbonet.
  • Retuladors de colors.
  • Aquarel·les.

I aquestes en són les tècniques o estils:

  • Trama. 
  • Taques.
  • PopArt.
  • Realisme.
  • Geomètric.
  • Freestyle.