dilluns, 28 de gener de 2013

ESCOLA D'ART ARSENAL (VILAFRANCA DEL PENEDÈS)

SESSIÓ DE TREBALL AL CENTRE


L'ultim centre en endinsar-se en el projecte MMS va ser l'Escola d'Art Arsenal de Vilafranca del Penedès. Com amb els altres participants, l'experiència va començar amb una presentació al centre mateix, on ens esperàven els alumnes amb els seus professors.
Les dues sessions consecutives van ser molt participatives. Vam analitzar el "Kit d’aproximació a l’art contemporani" i vam establir paral·lelismes amb els seus estudis artístics i els seus processos de treball a l’escola.

Van ser unes sessions intenses. Sempre que ens desplacem a un centre tenim la certesa que ens acostem, també, a la realitat educativa i quotidiana que els equips docents i els alumnes experimenten dia a dia. Des del punt de vista del departament educatiu d’una institució, aquests desplaçaments evidencien l’esforç que molts centres realitzen per mantenir una relació amb allò que el departament ofereix i donen la possibilitat d’establir una relació més equitativa. Feta aquesta reflexió, val a dir que sempre resulta una experiència molt motivadora.
 
Com a comiat, ens van obsequiar amb unes DELICIOSES CATÀNIES.
Moltes gràcies.