divendres, 6 de maig del 2016

Instal·lacions artístiques

A partir de la visita que vam realitzar a la Fundació Miró (exposició de Sofia Hulten a l’Espai 13) vam plantejar la posibilitat de treballar en grup per realitzar una sèrie d’instal.lacions artístiques des de la matèria de Dibuix Artístic.
Es tracta d’una activiat que correspón al bloc: Exposició del projecte MMS.
En el cas dels alumnes de 2n no va suposar un problema donat que ja han col.laborat entre ells de manera exhaustiva, tant en grups petits com grans.
En el cas de 1r vam veure que calia modificar determinades dinàmiques d’aula per problemes d’autonomia.
Creiem que els mateixos alumnes van aprendre a pactar, a liderar, a compartir i a responsabilitzar-se sobre tasques personals i sobre dates de lliurament.
Alguna de les obres va ser força efímera, com podeu veure a les imatges inferiors.
Tot i que no es tracta d’un treball rodó, pensem que paga la pena aturar-se un moment i reunir aquests treballs tan variats.
Tots els treballs van ser muntats pels alumnes a les diferents exposicions que s’han fet al centre o a la biblioteca Caterina Albert.
En la majoria de casos els alumnes van plantejar idees relacionades amb llenguatges contemporanis. No sembla que hagi estat un problema el fet de saltar-nos gairebé tota la història de l’art (ara estem estudiant les avantguardes i gràcies a la presentació dels treballs hem pogut observar que aquesta manera tan poc cronològica no suposa una mala introducció al tema de les instal.lacions).