dimarts, 1 de desembre de 2015

Benvinguda al Consell de Cent


Avui ens han vingut a visitar la Montse i la MCarmen de la Fundació Miró, per presentar-nos el projecte MMS, en ell tot l’alumnat de l’artístic hi tindrem molt a dir i molt a fer. L’MMS amb el seu Espai 13, ens acompanyarà al llarg del curs per tal de fer-nos reflexionar a partir de les seves exposicions temporals.

Amb aquest objectiu, ens han portat una manta de feltre plena amb un kit d’objectes que busquen fer-nos reflexionar sobre la creació d’obres d’art, en moltes de les seves vessants, com per exemple: Què és més important la idea o la forma a l’hora de crear? Cal registrar el procés entenen que ja és obra o només fixar-se en l’obra final? De què s’enriqueix l’artista? L’artista és una persona o podria ser un col·lectiu? L’obra que fa l’artista és per ell/a, o pels públic ? Quin és el paper del comissari? L’error és quelcom negatiu? La documentació és riquesa? Una acció és art? L’art pot ser efímer? … portant-nos a reflexionar sobre el temps i d’aquí el títol d’aquest comissionat: Quan les línies són temps.

El programa, treballarà sobre: Idees / Formes / Exhibició (presentació) / Artista
En acabar, s’ha repartit un fantàstic carnet personalitzat que permetrà entrar a la Fundació Miró, tantes vegades com es vulgui per alumne durant un any. Moltes gràcies a les persones que ho han fet possible.