dimecres, 9 de març del 2016

L' IES Consell de Cent "fa el tancament" de l'exposició de S.Hultén


Com vam compartir amb vosaltres pel facebook el dimecres de la setmana passada  els alumnes de 1r de Batxillerat ens van visitar. L'exposició de la Sofia Hultén va acabar el passat diumenge 6 i com "tancament" de totes les vostres visites, aquí us deixem algunes de les reflexions d'aquests alumnes.

Manipular, deformar, construir, alterar, intervenir, jugar, incidir, modificar, destruir, invertir i disgregar són algunes de les accions que realitza Sofia Hultén i es queda tant panxa.


Doncs totes elles ens fan replantejar una dimensió de l’Art que potser no n’érem conscients, la Sofia mostra el seu art, tal com l’entén, en un entorn urbà, quotidià i accessible per tothom i d’aquí, que encara ens costi més discernir-lo. A l’exposició s’hi presenten obres que es podrien considerar infinites, inacabades o inútils. Però aquí resideix la seva gran vàlua, documenta accions i mostra el resultat final, vol que l’espectador reflexioni sobre la funcionalitat dels objectes en detriment de l’estètica? o vol postergar accions en un espai temps ple de noves construccions?

Com sempre l’Espai 13 no deixa indiferent i ens posa un caramel a la boca que ens farà pensar. L’alumnat del batxillerat artístic va fer alguns croquis que van desenvolupar en l’examen trimestral del passat divendres.



Esperem que els hagi anat bon molt!