diumenge, 15 de novembre del 2015

EDICIÓ 2015 - 2016


Per quart any consecutiu, engega una nova edició de l’MMS en paral·lel a la temporada expositiva de l’Espai 13. El cicle Quan les línies són temps, comissariat per Martí Manen, reflexiona sobre quëstions de temporalitat i producció en la pràctica artística. A través de diferents elements, complementaris en diàleg, revisa les relacions que s'estableixen entre les diverses fases de la creació artística: la investigació, l'elaboració del projecte i la seva formalització posterior, com també la producció i la presentació del treball final.

Com sempre, intentarem establir el màxim de connexions possibles amb tot allò que succeeixi al llarg de la temporada i us mantindrem informats i informades perquè en pugueu gaudir. Aquest any, tant el comissari com els artistes viuen fora i buscarem estratègies alternatives per poder-nos apropar, tant a ells i elles com al seus respectius treballs.

En l’edició d’enguany, donem la benvinguda a un nou centre, IES Consell de Cent, i tenim moltes ganes de conèixer els nous alumnes de tots cinc.

Gràcies per continuar confiant en nosaltres i fins ben aviat!

Podeu trobar tota la informació relacionada amb el cicle en aquest enllaç: Cicle Espai 13