dilluns, 2 de juny del 2014

EXPOSICIONS A L’ESCOLA FREDERIC MISTRAL-TÈCNIC EULÀLIA.



Una  cartellera  d’anuncis  abans destinada a  informacions  d’activitats  esportives, situada  al pati principal de l’escola (un lloc molt transitat, de camí cap a recepció i secretaria), ha estat el punt de l’escola que hem triat com a espai d’exhibició de projectes artístics.




Hem batejat aquest espai amb el terme “FINESTRA D’ART”.

Al llarg del curs 2013-14, els deu alumnes de 2n de batxillerat artístic (que el curs passat van participar en el projecte MMS) han fet una proposta destinada a la FINESTRA D’ART.





A principi de curs es va definir l’ordre i calendari d’exposicions.

De manera autònoma, i dins el marc de l'assignatura de Dibuix Artístic, cada alumne ha preparat la seva proposta i ha disposat de moments per muntar les seves peces que, pel que fa a les tècniques emprades, han consistit en dibuixos i fotografies, donada la naturalesa bidimensional de la Finestra d'Art.






Generalment els alumnes han buscat donar forma, mitjançant una sèrie d’imatges, a un concepte o idea concreta que ells mateixos han escollit.  També han pensat un títol i, si han volgut, han redactat un breu text de presentació.




El dia de la inauguració, després d’un informal "pica-pica" de breus minuts a l'hora de Dibuix Artístic,  l’autor/a  ha presentat la seva feina a la resta d’alumnes i professors d’arts, generant-se un debat espontani  sobre les obres.






L’experiència ha estat valorada molt positivament per els alumnes participants i per la resta de la comunitat educativa (alumnes de secundària i d’altres modalitats del batxillerat,  pares i mestres ). 






























Els alumnes de 1r de batxillerat d’arts (que aquest curs han participat en el projecte MMS) ja saben a hores d’ara que estan convidats a presentar els seus projectes en la propera convocatòria: FINESTRA D’ART  2014-15