dijous, 16 de gener del 2014

Trobada amb l’artista Lúa Coderch a la Fundació Miró

El passat 9 de gener tots els alumnes i professors d'art del Batxillerat Artístic de l'institut Broggi de Barcelona vam visitar la Fundació Miró. Gràcies al departament d’educació de la Fundació varem poder gaudir d’una conversa amb artista Lúa Coderch que actualment exposa a l’Espai 13. Ens va explicar la seva manera de treballar i gràcies a les preguntes dels alumnes vam poder analitzar la seva manera d’aproximar-se al fet creatiu, des de l’encàrrec que rep fa un any per part del comissari del cicle “” a la inauguració de la seva exposició “La muntanya màgica”.

L’artista i els nostres alumnes
Va ser molt interessant comprovar que els alumnes de segon de batxillerat es trobaben força còmodes amb aquest tipus de proposta conceptual, mentre que els de primer van viure la experiència d’una manera més freda. El viatge recorregut de primer a segon ha fet que facin seves les maneres de fer dels corrents avantguardistes de l’art.
Després vam poder visitar l’exposició temporal “Davant l’horitzó”, una mostra excepcional d’obres dels últims 100 anys que aplega tota mena de tècniques.
Algunes alumnes i un professor comenten una de les obres