divendres, 27 de setembre del 2013

ENGEGA EL CICLE 2013/14




Arqueologia preventiva és el títol que rep enguany el cicle de l’Espai 13 comissariat per Oriol Fontdevila i que proposa, a través dels projectes d’Oriol Vilanova, Lúa Coderch, Lola Lasurt, Antonio Gagliano i del col·lectiu La Fundició, una aproximació a la idea de memòria col·lectiva.

El cicle ha engegat amb la inauguració de la primera exposició a l’Espai 13 de la mà d’Oriol Vilanova i a l’Espai 14-15 de Bellvitge amb la proposta de La Fundició.
Trobareu la informació referent als continguts del cicle a la web de la Fundació Joan Miró (http://www.fundaciomiro-bcn.org/espai13.php?idioma=4), des d’on podeu enllaçar, també, amb els blogs i webs dels artistes participants.

Aquest curs, el cicle presenta una estructura que incorpora una sèrie de diferències de programa respecte a l’any passat, amb accions i propostes que tenen lloc fora dels espais de la Fundació Joan Miró. L’MMS estarà al cas de totes aquelles coses que el cicle ens proposi per tal que cada institut pugui assabentar-se amb una certa anticipació.

En aquest blog de l’MMS, us anirem informant de les novetats.